20-04-09
83. Asperges in de wok.
Benodigdheden:
- 2 bosjes groene aspergs
- 2 el balsamicoazijn
- 2 el sesamzaad
- 2 el sojasaus
- 2 el sesamolie
- arachideolie
- boter
Werkwijze:
- Schil de onderste helft van de asperges, zodat de andere helft nog groen is. Snijd ze schuin in stukken van 3 cm
- Wok de aspergestukjes 5 minuten in wat arachideolie en wat boter, zodat ze nog mooi groen en krokant zijn.
- Blus met de sojasaus en de balsamico.
- Overstrooi met het sesamzaad en besprenkel met de sesamolie.
- Serveer dadelijk.
00:05 Gepost door mm in Roerbakschotels | Permalink | Commentaren (0) | Tags: boter, sojasaus, sesamolie, balsamicoazijn, arachideolie, sesamzaad, groene asperges | Facebook |