07-10-06

22. Zout-en-peper tofubeignets.

tn_tofubeignets

Benodigdheden:

* 2 el citroensap
* 1,5 dl zoete chilisaus
* 2 el zout
* 1 tl witte peper
* 2 tl kristalsuiker
* 400 gr gefrituurde tofuvierkantjes gehalveerde en drooggedept
* 4 eiwitten
* arachideolie
* partjes citroen

Werkwijze:

1. Meng de chilisaus met het citroensap
2. Meng de maïzena in een grote kom met het zout, de peper en de suiker
3. Doop de torfuvierkantjes in het eiwit en haal ze door het maïzenamengsel.
4. Vuil de wok voor eenderde met de olie en verhit die tot 180°. Roerbak de torfu in porties er 1-2 min. in. Laat uitlekken op keukenpapier. Dien op met het chilisausmengsel en partjes citroen.

De commentaren zijn gesloten.