08-04-06

1. Groentewok.

Benodigdheden:

1. 1 wortel, 1 preistengel
2. 8 maïskolfjes
3. 4 lente-uitjes, 20 peultjes
4. 50 gr sojascheuten
6. 20 kleine groene asperges
7. 1 courgette, 1/2 broccoli
8. 1/8 bloemkool
9. olijfolie, peper en zout
10. 1 knoflookteentje
11. 6 eetlepels water
12. 4 eetlepels sojasaus
13. Verse tuinkruiden naar keuze.

Werkwijze:

1. Snijd de groentjes op ongeveer dezelfde grootte en wok ze samen in de hete olie met de knoflook.
2. Let wel dat de groenten die de meeste tijd nodig hebben om gaar te worden als eerst de wok ingaan.
3. Breng op smaak met peper en zout.
4. Blus op het einde met het water en de sojasaus.
5. Werk af met de gehakte kruiden.

De commentaren zijn gesloten.